ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925

Μαγειρική σόδα και νερό: Κάντε μια πάστα από σόδα και νερό, απλώστε μικρή ποσότητα στο κόσμημα σας με ένα πανάκι και τρίψτε δυνατά. Για περίτεχνα κοσμήματα με λεπτομέρειες, χρησιμοποιήστε περισσότερο νερό για να γίνει η πάστα πιο αραιή και χρησιμοποιήστε καθαρή μαλακή οδοντόβουρτσα. Ξεπλύντε με ζεστό νερό και στεγνώστε με καθαρό πανί (απλό βαμβακερό πανάκι είναι ιδανικά)

– Αποφεύγουμε να κοιμόμαστε με τα κοσμήματά μας ανεξάρτητα από την αξία ή την ανθεκτικότητα τους.
Αφαιρούμε τα κοσμήματα από πάνω μας όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε καλλυντικά, λακ, κρέμες χεριών ακόμη και το άρωμά μας, ώστε να διατηρήσουμε την λάμψη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.
– Δεν φοράμε ποτέ τα κοσμήματα μας όταν πρόκειται να κάνουμε οικιακές ή κηπουρικές εργασίες και σπορ, γιατί θα ταλαιπωρηθούν λόγω της ευαισθησίας τους σε κτυπήματα ή σε χημικά που μπορεί να έχουν τα διάφορα απορρυπαντικά οικιακής χρήσης η ακομη και απο ιδρωτα.
– Όταν δεν φοράμε τα κοσμήματα μας τα φυλάσσουμε επιμελώς σε χωριστά κουτια ή τυλιγμένα μέσα σε πανάκια.
Δεν φοραμε ποτε τα κοσμήματα στο μπάνιο η στην θάλασσα εαν θελουμε να διατηρήσουμε το χρωμα και την γυαλάδα τους, να θυμάστε πως τα κοσμήματα δεν ειναι αδιάβροχα οπως τα ρολόγια.

Η εταιρια  δίνει εγγύηση σ ολους σ εσας που διαβάζετε τις παραπάνω οδηγίες πως εαν φροντίσετε τα κοσμήματα με τους παραπάνω τρόπους δεν θα εχετε απολύτως κανένα πρόβλημα ως προς το χρώμα την γυαλάδα και την ανθεκτικότητα τους. Στα ασημένια κοσμήματα εκεί που αναγράφεται το  (silver925) σας δίνουμε εγγύηση 2 έτη!


Κόστος επιμετάλλωσης κοσμημάτων και επαναφοράς στην αρχική του κατάσταση μετά από χρόνια

Ασήμι 925 είτε επίχρυσο ειτε ασημί χρώμα: Κόστος Καθαρισμού κοσμήματος 7 ευρώ + τα έξοδα αποστολής (Επαναφέρουμε το κόσμημα στην αρχική του κατάσταση όπως ηταν την 1η ημέρα που το αγοράσατε)

Ορείχαλκος με ασημί επιμετάλλωση παλλαδίου : Κόστος Καθαρισμού κοσμήματος 7 ευρώ + τα έξοδα αποστολής (Επαναφέρουμε το κόσμημα στην αρχική του κατάσταση όπως ηταν την 1η ημέρα που το αγοράσατε)

Ορείχαλκος με χρυσή επιμετάλλωση 24κ : Κόστος Καθαρισμού κοσμήματος 8 ευρώ + τα έξοδα αποστολής (Επαναφέρουμε το κόσμημα στην αρχική του κατάσταση όπως ηταν την 1η ημέρα που το αγοράσατε)