Γίνεται να ξεκινήσεις την νέα χρονιά, χωρίς τύχη; Μια περίοδος σκέψης, ανασυγκρότητησης και νέων ξεκινημάτων είναι μπροστά μας και όλοι θέλουμε να πάρουμε την τύχη με το μέρος μας και ένα lucky charm που θα μας διασφαλίσει ότι θα την έχουμε, και το βρήκαμε! Διαφορετικό, με rock διάθεση και μίνιμαλ σχεδιασμό θα γίνει το αγαπημένο σου κόσμημα.

Οι σχεδιαστές της εταιρίας παρουσιάζουν το γούρι για το 2019. “Lucky Snake 9″

Για το 2019,  επέλεξαν το φίδι ως σύμβολο της αναγέννησης, της αρχέγονης ζωοδότειρας ορμής και της ατέρμονης αλυσίδας της ζωής για να δημιουργήσουν το Lucky Snake, ένα unisex κόσμημα για τον λαιμό που σχηματίζει το  «9», ένας αριθμός με ιδιαίτερη δύναμη και σημασία. Αντιπροσωπεύει την ολοκλήρωση, την συμπόνια αλλά και την προσφορά.

Το αποτέλεσμα; Τo πιο όμορφo και stylish Lucky Charm. Ο λεπτός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με το δερμάτινο κορδόνι ή αλυσίδα Το Lucky Snake έχει ως στόχο να σου φέρει τύχη, επιτυχία και αγάπη για τη νέα χρονιά και υπόσχεται να αναδείξει ακόμη και τις πιο casual εμφανίσεις σου.

Δεν είναι απλά ένα γούρι! Είναι ένα κόσμημα που μπορείς να φοράς όλο το χρόνο και που θα προσδώσει ανατρεπτική διάθεση στο στυλ και την καθημερινότητα σου.

Θα το βρείτε σε τρία χρώματα, ασημένιο, χρυσό και μαύρο συνδυασμένο με μαύρο κορδόνι ή αλυσίδα ώστε να μπορεί να φορεθεί τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες όλο τον χρόνο και σε κάθε περίσταση. Αυτό το γούρι θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή δώρου για εσάς και τους αγαπημένους σας! Συνοδεύεται από πολυτελή συσκευασία δώρου και από γραπτή εγγύηση.

Θα το βρείτε εδώ : Lucky Charm Snake 9

Σας ευχόμαστε να έχετε μια χρονιά γεμάτη υγεία και καλοτυχία!