ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ

Η G&P Jewellery ασχολείται με τον σχεδιασμό & την κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων. Όλα τα σχέδια της εταιρίας μας είναι 100% χειροποίητα και η συλλογή διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε μέταλλα από ασήμι 925 & Ορείχαλκο. Τα κοσμήματα φέρουν πιστοποιητικό γνησιότητας, λογότυπο της εταιρίας G&P Jewellery και διαθέτουν εγγύηση ως προς την αντοχή του χρώματος. Το κάθε κόσμημα συνοδεύεται από κουτί κοσμήματος.

Όλο το υλικό της εταιριας G&P Jewellery , οι επαγγελματικές φωτογραφίες , τα σχέδια, τα λογότυπα , τα stand παρουσίασης είναι προς διάθεση για τους συνεργάτες μας και μόνο. Ο επαγγελματισμός της εταιρίας ως προς τον χρόνο παράδοσης , η χαμηλή τιμή των σχεδίων μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και η αρίστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας είναι για εμάς δέσμευση.

Αν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης της εταιρείας G&P Jewellery και έχετε κατάστημα με κοσμήματα, μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν με σκοπό να συζητήσουμε και να δούμε μαζί την παραγγελία που ταιριάζει στην επιχείρηση σας .

ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ

    Do you agree using your contact details for our advertising purposes, according to the GDPR European Law?

    AGREEDISAGREE